Tarina ei ehkä sovellu perheen pienimmille!

1a.jpg
Hei kaikki te kaikki siellä! Olen Erica Park, yliopistosta juuri valmistunut ylioppilas. Olen 20 vuotias, ja horoskoopiltani olen leijona. Pidän musiikin kuuntelusta, syömisestä ja vatsatanssista.


2a.jpg
Opiskelin yliopistolla ruuanlaittoa, että pääsisin vielä joskus kokiksi, sillä rakastan ruuanlaittoa.On kiva maistella uusia makuja, ja sitten on tosi kivaa kun voi syödä samalla kun tekee työtä. Aion isompana perustaa oman ravintolan, mutta se jää nähtäväksi. Ainoa este tulevalla ammatillani on se että minun pitää vielä oppia laittamaan uuni päälle ja kuinka kauan hiivan pitää muhia lämpimässä nesteessä. Mutta kyllä se tästä!


3.jpg
Minulla oli myös ehkä maailman ihanin poikaystävä. Tyypin nimi on Justin. Ja se osasi suudella hengen pois. Ne huulet ja kädet, jotka liikkuivat ympäri kehoani. Ihana. Hän halusi että me mentäisiin pidemmälle tässä meiän jutussa. Siis kihloihin. Mut en halunnut. Pelkkä ajatuskin vakiintumisesta sai selkäkarvani pystyyn.

Kerran katsoin Justinia silmiin. En halunnut pettää häntä, mutta en voinut elää suhteessa, jossa tunsin itseni kahlituksi. Jätin Justinin. En vain rakastanut häntä.

4.jpg
Vaikka elämäni vaikuttaa ihmisistä ensisilmäyksellä kovin täydelliseltä, he eivät tunne minua ja tapaani jota-ei-kovin-moni hyväksy. Tapani on ikään kuin harrastus minulle. Aivan samalla tavalla kun maalari rakastaa maalaamista. Tai kuinka palomies tykkää heiluttaa letkuaan.


5.jpg
Kyllä vain. Olen strippari, kutsun itseäni mielummin tanssijaksi. Pari kertaa viikossa vetäydyn salaiseen huoneeseeni, jossa puen tanssijavaatteeni päälle ja muutun Ericasta hurjaksi ja seksikkääksi Hekumaksi.
Miehet tuntevat minut yliopistoalueella nimellä Hekuma. En ole koskaan paljastanut kenellekään oikeaa nimeäni, sillä en halua että tietoa harrastuksestani leviää. Menettäisin ehkä kaiken.


6.jpg
Yleensä ihmiset, jotka saapuvat luokseni, heillä on ihmeellisiä fetissejä. Tälläkin asiakkaalla oli pakkomielle Amerikassa kadulla asuviin prostituutioihin minifarkuissa ja poliiseihin sinisissä asuissa. Toteutin hänen fantasiansa, niin kuin olen toteuttanut monen muunkin.


7.jpg
Vaikka harrastukseni on kieltämättä vähän outo, niin kyllä minä olen normaalikin. Rakastan ylikaiken katsoa amerikkalaisia teinielokuvia. Katsoin lempielokuvaani tippa silmässä.
Oli viimeinen iltani yliopistolla.

Huomenna lähtisin kotiin. Isän luokse. En ole nähnyt isää kolmeen vuoteen. Toivottavasti isä ei ole muuttunut, muuten olen pulassa,